A főépületet akarom építeni, de szintenként csak növekszik az idő. Nem más épületre kérdeztem rá.
A főépületet akarom építeni, de szintenként csak növekszik az idő. Nem más épületre kérdeztem rá.
Legutolsó módosítás kléni által; dátum: 2010-02-28 16:06.
A kérdésedre válaszoltam, hidd csak el. A főép a saját építési idejét is csökkenti, de annak alapból sokáig tart.
Ok, ezt eddig nem tudtam.
http://help.travian.hu/index.php?type=faq&mod=366
Itt vannak leírva a főépület építési idejei.
Hali,
Ha már a főépületről van szó...
Lekatáztak egy falut, búza mezőket, főépületet, stb. a búza termelése mínuszos.
Nem engedi a főépületet építeni párhuzamosan a kinti búzamezővel, de pl. magtárat enged építeni (pedig mind a kettőnek 1 búza fogyasztása van).
Miért lehet ez? Mekkora lehet mínuszban a termelés, amikor már enged főépületet is építeni.
"War does not determine who is right -
it only determines who is left."
Bertrand Russel
Negatív bruttó fogyasztás esetén kizárólag búzamezőt vagy magtárat építhetsz.
S1-en -115 búzatermelésnél már engedi építeni a főépületet (épp most építem). Furcsa. Vajon mekkora negatív értéktől engedi?
"War does not determine who is right -
it only determines who is left."
Bertrand Russel
Annyi lakosságú épületet tudsz építeni amennyi a búzatermelésed a katonaság fogyasztását nem leszámítva.Mert ugye annál a -115nél neked beleszámolja. De lehet van mittomén 200 búzát kajáló sereged,azaz még -115nél is tudsz épteni 85 lakosságnak megfelelő épületet.
Egyszerűbben fogalmazva akkor nem tudsz majd tovább épülni,ha a sereged pont a minus termelésnek megfelelő buzát fogyasztja. -100nál 100at, -234nél 234et.
Sziasztok, ha kataőultozzák a főépűletet a főfaluban, akkor azt le lehet 0 szintre is katapultozni?