-
Hibak, eszlelesek
Eszrevettem par dolgot, hibat, amit jo lenne kijavitani:
1. elofordult, h kigyultek a kultorpontjaim, es mikor falut szerettem volna alapitani, azt irta ki a terkepen, h nincs eleg kulturpont, hisz mar orakkal az elott meg volt a szukseges kulturpot, tobbszori probalkozassal es kis ido mulva sikerult falut alapitanom
2. tobbszor elofordul, hogy piacozas kozben, peldaul, kuldom tobb falubol a nyersit, egy adott falubol nem enged mar nyersit kuldeni, azt irja ki, h abban a faluban vannak a kereskedok, de en a kovetkezoben szeretnek kuldeni, vegul, ha kilepek a piacbol es vissza, ujra beirom a falu nevet sikerul elkuldeni a nyersit
3. ezt meg sehogy se sikerult megoldanom: nem tudom atnevezni az uj falum nevet, probalkoztam mas geprol (OS X vagy Windows, Safari es Chrome) nem sikerul, ez a 6. falumnal jelenkezett, eddig nem volt gond
-
-
Koszonom, remelem sikerul minnel hamarabb megoldani a falu atnevezest ;)
-
Sajnos a karbantartas utan se mukodik, meg mindig nem tudom atnevezni a faluimat...
-
Ahol a falu hűségét mutatja van egy ceruza ikon. Ott át tudod nevezni.
-
Mi ez az új változtatás?:( Elégé idegesítő:(
-
Nem tudnom szándékos-e vagy hiba. Majd kiderül.
-
Mostanában elég sokszor állnak le a szerverek, vagy akadoznak. Lehet tudni hogy miért jön be olyan gyakran az alvó piros sárkányocska? :D
-
Mivel hétvége van, ezért konkrétat még nem tudok. Teljesítménybeli problémák vannak és értesítették már a tech-suppot. Mindössze ennyi infóm van még.